Játrová paštika
Detailní popis produktu
Paštika prémiové kvality z masa a jater přeštických černostrakatých prasat. Játrová paštika je směs vařeného tučnějšího masa z přeštíků a syrových vepřových jater, smažené cibulky a klasického paštikového koření (zázvor, skořice, nové koření a muškátový ořech).
Za její výrobou stojí řeznictví Naše Maso.
Použití: játrová paštika nejlíp chutná natemperovaná na pokojovou teplotu a namazaná na rohlíku nebo na chlebu. Někdo si chléb nejdřív potře máslem nebo hořčicí, jiný paštiku po vzoru Francouzů servíruje se zavařeninou nebo brusinkami
Výrobce: Akonzerva
Doplňkové parametry
Kategorie: | Doplňkový prodej |
---|---|
Složení: | Vepřové maso (60 %), vepřové sádlo, vepřová játra (25 %), dusitanová solící směs, kuchyňská sůl 99.5 %, E250 - Dusitan sodný, černý pepř, zázvor, skořice, nové koření, muškátový ořech, cibule |
Hmotnost: | 160g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář