Někdy to chce něco sladkého. Knedlíky děláme z tvarohového těsta a plníme ovocem. Na ně patří už jen strouhaný tvaroh od pana Kolmana z farmy krasolesí, cukr a máslo – a...
Ochutnejte náš signature dish. Tatarák připravujeme z hovězího zadního masa z Amasa a kromě vlastní pikantní marinády přidáváme nadrobno nasekané žampiony, capari, šalotku a...
Výborné jídlo, které promění ve svátek i obyčejný den. Smažený řízek z telecího vrchního šálu servírujeme s naším brusinkovým džemem.
Náš sommeliér k tomuto jídlu...
Řízek z kuřecícho prsa a stehna servírujeme s naším brusinkovým džemem.
Náš sommeliér k tomuto jídlu doporučuje bílé víno Grüner Veltliner, Schmelz které najdete v...
Kachní stehno pomalu pečeme v kachním sádle s naším červeným zelím a podáváme s houskovým knedlíkem a silnou šťávou z kachních kostí. Taky vám to zní jako pohádka?